Edland vant Mush Synnfjell

Det legendariske hundekjørerløpet Mush Synnfjell rakk akkurat å bli gjennomført før ny nedstenging av Norge, og som vanlig med et vellykket arrangement.

Med tilstrekkelig mengder sprit, munnbind og andre forhåndsregler for å unngå smittespredning av corona, ble det i helgen kjørt løp på Synnfjell. I år var det to distanser på programmet. I tilleg til det legendariske Mush Synnfjell, ble det i år også kjørt Synnfjell rundt. Det skulle da ble en mulighet for alle som ønsket å kjøre hund denne helgen.

Med mange merriterte utøvere på startlisten, var det duket for et spennende løp. Men ikke helt utventet var det Elisabeth Edland som til slutt sikret seg seieren med relativt god margin. På en andre plass fulgte Claus Grennes, etterfulgt av Hans Petter Haugen på en tredjeplass. Totalt fulførte 29 spann distansen, mens 8 spann måtte brye løpet av ulike årsaker.

Synnfjell rundt ble vunnet av Thorvild Dalen, etterfulgt av Ragnhild Bidenskap Tofte og Kjell Bergon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *