Kanskje den beste Boken om hUndekjørIng noen ganG

Med over 20 års erfaring i sporten, har Johanne Sundby gitt ut boken «Hundekjøring – For oss som ennå ikke har vunnet Finnmarksløpet.

Dette er en bok om trekkhunder og hundekjøring, og er tenkt som en samling informasjon til alle som har lyst til å la hundene sine trekke deg på ski, trekke pulk eller slede. Eller kanskje sykkel og vogn når snøen glimrer med sitt fravær.

Boken omtaler alt fra historien bak hundekjøring til hundetyper, trening, utstyr og ellers alt som behøves å vite om denne fantastiske aktiviteten du kan gjøre sammen med dine hunder. Sundby som er lege av yrke, har selv 12 Siberian husky, og har ekstrem stor fokus på hundehelse og hundevelferd. Dette er en bok som absolutt bør finne veien i en hver bokhylle der det finnes hund i huset, enten om ambisjonen med hundekjøring er konkurranse eller om du bare er nysgjerrig på sporten.

i januarutgivelsen av Magasinet Bruks- og sportshund, kan du lese mer om denne boken, samt et fyldig intervju og portrett av hundekjører og forfatter Johanne Sundby.

Et abonnement på Magasinet Bruks- og sportshund kan kjøpes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *