Ny loggbok/treningsdagboK snart på lager

Er du av typen som fremdeles ønsker å gjøre dine forberedelser til hundetrening, notater underveis og en skrive en god oppsummering, med penn og papir?

Hundesportsavisen`s loggbok kommer nå i ny drakt med innhold som er tilpasset hundesport, enten om du holder på med en eller flere grener. Boken har god plass til egne notater, og har felt for både planlagt aktivitet og gjennomført aktiviet. Og i tillegg gjøre notater underveis, mens hunden tar seg en velfjortjent hvil i bilen.

Det finnes i dag flere digitale løsninger for slike notater, men mange ønsker allikevel å føre treningsdagbok med penn, for så senere og sette seg ned i ro og mak for planlegge videre trening, ut ifra tidligere notater.

Vi forventer at boken er på lager i løpet av en ukes tid, og vil da være mulig å bestille i vår nettbutikk. Alle som allerede har bestilt denne og venter i spenning, vil få tilsendt først. Prisen blir kr. 150,- med porto.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *