herrelandslaget – nordisk stil

Med skiføre både på Sjusjøen og Beitotølen, er det ikke lenger noen tvil om det for fullt nærmer seg sesongstart for gutta på hundekjørerlandslaget i Nordisk stil.

Årets landslag består av fem herrer med stor aldersspredning. Felles for dem alle er at selv de yngste på laget allerede har en merittliste det står stor respekt av. Vi kan nevne medaljer i flere internasjonale mesterskap som EM og VM. De «eldre» herrene har gjennom mange år preget bildet i internasjonal hundekjøring, og stiller i år med en rutine som mange av konkurrentene bare kan drømme om. Nå gjenstår det å se om koronasituasjonen igjen kan stabilisere seg slik at mesterskap igjen kan la seg gjennomføre.

De fem utvalgte som stiller opp for fedrelandet denne vinteren, og i tillegg garantert kommer til klatre opp på pallen gang etter gang gjennom 2020-21 sesongen, er:

  • Vegard Bruem Reistad, Innherred trekkhundklubb
  • Viktor Sinding-Larsen, Nittedal hundekjørerklubb
  • Emil Tiainen Sletmoe, Nittedal hundekjørerklubb
  • Martin Korsmo Corell, Asker trekkhundklubb
  • Yngve Hoel, Hadeland trekkhundklubb

I første utgave av Magsinet Bruks- og sportshund, som kommer ut i midten av november, kan du lese en full presentasjon av både herre- og damelandslaget i hundekjøring Nordisk stil. Der kan du også lese om hva hundekjøring Nordisk stil er og hvordan du kommer i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *