NM hundekjøring barmark i Trøndelag

Høsten nærmer seg og barmarksesongen for hundekjørerfolket er i gang. Og hovedatraksjonen for mange er Norgesmesterskapet som i år går i Trøndelag.

Det er helgen 3. og 4. oktober som er den store helgen for mange av landets hundekjørere denne høsten. Da er det nemlig duket for Norgesmesterskapet i hundekjøring barmark. Mesterskapet blir arrangert etter NHF sitt reglement, samt gjeldende koronareglement. Sted for severdigheten er Jervskogen skistadion, som ligger en halv times kjøring øst for Trondheim.

Det er dessverre vanligevis ikke mange deltakere på et Norgesmesterskap i hundekjøring barmark, som foreløpig er en relativt liten idrett. I år det satt et tak på 200 deltakere, pluss en arrangørstab. Hver deltaker kan ha med seg èn handler. Trondheim trekk- og brukshundklubb, som står for arrangementet vil derimot stille med ekstra folk for handling av hunder ved start, samt ATV til start av spann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *