God sommer med SpotifY og mye annet nytt fra Hundesportsavisen

Hundesportsavisen har nylig gjort en endring i foretaksregisteret og vil for fremtiden markere seg med høy solfaktor når det gjelder underholdning for alle hundeeiere.

Vi heter nå Hundesportsavisen media og forlag. Dette innebærer utgivelser av flere typer publikasjoner om hund og bøker som duvil finne i vår nettbutikk. Vi er nå i gang med produksjon av filmer med alt fra hundetrening til jakt- og ettersøkshund i aksjon. Det vil også komme dokumentarer om hunder i arbeid, produksjoner fra konkurranser m.m. I tillegg vil det komme mange små produksjoner på YouTube.

Når sommeren er over for i år og høstmørket preger vår hverdag, åpner vi vår helt nye podcast om hund. Vi vil også være med å prege sosiale media på flere områder. Og for å komplimentere listen har vi nå laget en spilleliste på Spotify med bare norsk musikk. Og denne listen vil bare fortsette og vokse, dom alt annet hos Hundesportsavisen. Og selvfølgelig vil det være et overveldende innhold med ferske nyheter på vår hovedside www.hundesportsavisen.no

Fortsatt god sommer fra Hundesportsavisen media og forlag.

Hundesportsavisen media og forlag på Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/2LDiH1U3UzOA38mWCOYdEr?si=FeeQ3Jt1TnC0O8QIoeWLVQ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *