MAGASINET TREKKHUNDSPORT overlevde koronakrisen!

Med en utsettelse, sammenslåing og god bruk av våre ressurser ble Magasinet Trekkhundsport reddet i siste liten, og overlevde derfor koronakrisen med et nødskrik.

Magasinet Trekkhundsport ble også rammet av koronakrisen, men ble reddet i siste liten. Vi jobber nå derfor langsiktig med Magasinet Trekkhundsport. Den seneste tiden har vi fått tilbakemelding på om bladet som skulle komme ut nå i mai uteble. Vi må beklage på det sterkeste at det dessverre er utsatt til oktober. Vi beklager også at vi ikke har varslet abonnenter om dette på e-post. De som allerede har kjøpt et abonnement vil som plaster på såret, få et års abonnement i tillegg til det betalte. 

Planlagt innhold i første utgivelse vil også bli noe endret grunnet avlysninger og andre påvirkninger i forhold til koronakrisen som har rammet samfunnet vårt nå.

Magasinet Canicross & Trailrunning vil fra nå av ikke bestå med egen nettside og magasin, men vil inngå som en naturlig del av Magasinet Trekkhundsport.

Heldigvis har vi nå fått mulighet til å sette store ressurser på vår nettside, og vi kommer fortløpende med aktuelle nyheter, reportasjer og artikler her. Vi har derfor valgt å legge ned våre facebooksider til fordel for nettside og magasin.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *