En obligatorisk bok for alle hundeeiere

«Fy flate – glad, stolt, sliten og lettet» sier Line Terese Østerhagen i et Facebook innlegg etter at hennes bok «Sterk og sprek hund» nå er ferdig og garantert blir en sommerlektyre for mange hundeeiere.

Dette er en lenge etterlengtet bok som nå endelig kommer på markedet. Her finner du kunnskap du ikke får på vanlige hundekurs. Ofte innlæres øvelser i forskjellige hundesporter, men det fundamentale blir som oftest glemt. Hvordan hundens kropp styrkes eller påvirkes av de ulike øvelsene og utstyret du bruker.

Det er ikke bare hundesportsutøvere som vil få nytte av denne boken, men alle hundeeiere har behov for å lære om, forstå og ivareta hundens fysiske helse. Boken er lettlest og rikt illustrert med bildeforklaringer på hele 284 sider. Nå trenger du ikke lenger være usikker på hvor mye aktivitet valpen skal ha, eller hva du best kan gjøre for seniorhunden. Boken som er en steg for steg guide til å ivareta hundens bevegelsesapparat, er skrevet for alle hundeeiere uansett bruk og rase.

Denne kunnskapen og mye mer får du i denne boken. Og kunnskapsformidlingen i denne boken er så absolutt kvalitetssikret. Line Terese Østerhagen er eier av Nordisk heste- og hundeterapiskole. Hun brenner for dyrenes ve og vel. Line har 18 års klinisk erfaring og 12 års utdannelse innen fysikalsk behandling, terapi og medisin på hest, hund og mennesker. Hun holder kurs i både inn- og utland, og har nå skrevet denne boken som kan bestilles her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *