Sommerhundekjørerskolen avlyst!

I disse tider er den ingen stor overraskelse at årets sommerhundekjørerskole ikke vil bli gjenomført. I stedet oppfordres klubber til å skape aktiviteter lokalt.

Det var i morges Norges hundekjørerforbund kom med meldingen på sin nettside om at årets sommerhundekjørerskole er avlyst. Dette kom for mange ikke som lyn fra klar himmel, men det allikevel ikke til fordel for hundekjørersporten. Nærmest alle har blitt rammet av avlysninger denne sommeren, og denne skolen legger seg bare i rekken av mange fantastiske aktiviteter for hundesport som ikke vil bli gjennomført.

Sommerhundekjørerskolen som går av stabelen hver sommer er ikke bare et sted for opplæring, men like mye en sosial arena for unge og lovende hundekjørere fra hele landet. Men smittevernet kommer i første rekke, og forbundsstyret hadde ikke noe annet valg enn å avlyse årets seanse. Men som plaster på såret subsidierer forbundet lokale aktivieteter over hele landet som arrangeres i regi av klubbene. Med mange dyktige og engasjerte klubbmedlemmer rundt om i landet, blir dette garantert en god erstatning for sommerhundekjørerskolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *