Ingen premieutdeling på sommerens stevner

Leder av NKK sportshundkomitè, Liv Mc Dowell, kom nettopp med pressemelding som innebærer at de ikke blir noe premieutdeling på sommerens stevner.

Det er av hensyn til smittevern at all form for premieutdeling ikke vil finne sted under sommerens stevner. Hun sier i sitt innlegg at premieutdeling er en unødvendig risiko, og viser til Folkehelseinstituttets smittevernregler. Beslutningen møter stort sett blide ansikt, men det finnes alltid noen unntak. De aller fleste er i det hele tatt glade for å få lov til å konkurrere igjen, og da er vel det en premie stor nok i seg selv, selv om et toalettbesøk også kunne værte «hyggelig» i løpet av stevnet. Men et portabelt toalett er lett å få tak i, og burde kanskje i disse dager være en obligatorisk installasjon i bilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *