NKK redddet frem til oktober

Det kom som en gledelig nyhet i dag at Norsk kennelklubb nå har en likviditet som redder dem økonomisk frem til oktober.

Og dette helt uten myndighetenens hjelp. Det viser at hele hunde-Norge står sammen når det virkelig gjelder. Alle visste at uten friske midler kunne NKK være historie innen sommeren var over. NKK gjorde alt de hadde i sin makt for å spare inn ved å redusere utgifter, men med manglende inntekter får selv ikke erfaren organisasjon med svært dyktige medarbeidere, hjulene til å gå rundt.

Klubber tilsluttet NKK og andre har gjennom den siste tiden gitt store summer til fellesskapet, noe som til slutt var nok for å redde NKK over den første kneika. Men de vil som andre merke koronakrisen i mange år fremover. Dette sier NKK på sin nettside, og som allerde nå er i gang med arbeidet for å trygge organisasjonen fremover. NKK sier; «Tusen takk» til alle som bidro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *