Hundesportsavisens publikasjoner For brUks- og sportshunder samlet i ett magasin

Hundesportsavisens publikasjoner for bruks- og sportshunder er både på grunn av den nåværende situasjon i samfunnet, men ikke minst på grunn av våre lesere sine ønsker, samlet til ett magasin.

Magasinet Bruks- og sportshund er et digitalt magasin for alle som holder på med eller er interessert i bruks, jakt, ettersøk, gjeting, friluftsliv, redning, tjeneste, spesialsøk, nesearbeid, hundekjøring, canicross, lydighet, agility og rally. Bladet har også temaer for alle andre hundeeiere som ønsker å lære sin hund nyttige eller morsomme ting.

Vårt mål som magasin er å gi deg inspirasjon og motivasjon til ditt arbeid med hund. Som leser vil du finne masse nyttig informasjon om arbeid med bruks- og sportshunder. Du vil blant annet få lese reportasjer, nyttige og underholdende artikler, leserinnlegg, intervjuer/portretter og artikler fra fagpersoner i de ulike grenene av bruks- og sportshundmiljøet.

Magasinet Bruks- og sportshund gis ut av Hundesportsavisen fire ganger i året og sendes rett til din e-post ved hver utgivelse. Magasinet har blitt til etter mange ønsker om å samle flere temaer i ett og samme tidsskrift fordi veldig mange bruker sine hunder på kryss av flere grener. Vi har derfor valgt å slå sammen våre publikasjoner, uten at det blir noen betydlig reduksjon av innhold. Den aller første utgivelsen kommer i september (utsatt pga koronasituasjonen), og du kan nå abonnere til bestill-tidlig pris (early-bird) til kun kr. 99,- pr. år og kan bestilles i vår nettbutikk.

(Abonnenter av andre publikasjoner fra oss, får hele denne pakken i sitt abonnement.)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *