NKK permitterer

NKK sine permitteringer får store konsekvenser for alle som holder på aktivt med hund.

Som i andre deler av næringsliv og organisasjonsliv har også Norsk kennelklubb problemer nå under denne alvorlige samfunnssituasjonen som har oppstått som følge koronapandemien. NKK skriver følgende på sin nettside:

NKK permitterer flertallet av medarbeiderne i administrasjonen fra 1. april. Frem til det arbeider vi med krisehåndtering og tilrettelegging. Vi har stort inntektstap i forbindelse med korona-relatert stans av alle aktiviteter, og må redusere driftskostnader til et absolutt minimum frem til situasjonen stabiliseres/normaliseres. Permitteringene vil få store konsekvenser for medlemmer, oppdrettere, hundeeiere og andre interessenter. Vi ber om forståelse for situasjonen.

Vi håper dette ikke vil få alt for store konsekvenser for hundeeiere og videre drift av NKK etter at vi har kommet over denne situasjonen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *