Finnmarksløpet junior vunnet av Espen Burger.

Espen Burger fra Varanger trekkhundklubb trakk det lengste strået i et jevnt oppgjør.

Juniorklassen i årets Finnmarksløpet ble noe av det mest spennende vi har sett på lenge. Det ble til slutt Espen Burger som kom først tilbake til Alta. Like bak kom Amely Lou Inauen fra Foldal Trekkhundklubb i høy hastighet. Klara Fjellborg fra Kiruna Sverige kjørte seg oppover på resultatlisten, men nådde aldri igjen de to i front. Det holdt allikevel til en sterk 3. plass.

Av de 12 kjørerne som startet i juniorklassen kom samtlige i mål, og på 11. plass kom Live Susanne Fuglesteg fra Tromsø og omegn trekkhundklubb med sine Alaska Malamuter etter sterk kjøring med RNB hunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *