VM i hundekjøring til Norge i 2023?

Det kom akkurat frem at Norge vurderer å søke om å arrangere VM i hundekjøring i 2023.

Forbundet sier videre at de ønsker eventuelt da å søke om både VM på snø og i barmark. Det er også sådd en tanke om det kan være mulig å søke om VM i langdistanse på samme arena. Dette er bare ønsker og tanker på det nåværende tidspunkt, men vi har tidligere vist at vi her i Norge kan stå for slike store arrangementer.

Nå er det først og fremst et ønske å komme i dialog med klubber som kan tenke seg å arrangere et slikt mesterskap her et sted i Norge, og kanskje på en arena som kan trekke til seg mengder av publikum som muligens ikke hadde tatt vegen til arenaen om det hadde være på allfarvei.

Vi har som sagt arrangert store mesterskap tidligere, og venter nå i spenning på om noen vil ta utfordringen med å arrangere VM i 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *