Statsministeren åpner Finnmarksløpet FL1200

Det nærmer seg årets Finnmarksløp med stormskritt og nylig ble det klart at selveste statsminister Erna Solberg tar turen til Alta for å sende avgårde det første spannet i FL 1200.

Og ikke nok med det. Det blir også mer storfint besøk i den 40. utgaven av Finnmarksløpet da kronprins Haakon også kommer for å overvære starten av løpet. Det er 10 år siden sist gang kronprinsen var på Finnmarksløpet, og arrangøren ser frem til det storfine besøket av det som for mange regnes som vinterens vakreste eventyr.

Kanskje en klisje å kalle det vinterens vakreste eventyr, men Finnmarksløpet har blitt stort, ikke bare i Norge, men har også fått stor internasjonal oppmerksomhet. Mye takket være riksdekkende media, har også Finnmarksløpet fått mye oppmerksomhet utenfor hundekjørermiljøet. Det har blitt slik at mannen i gata har rettet sin oppmerksomhet mot løpet som i år starter 3. mars.

Hundesportsavisen følger både forberdelsene og selve løpet. Du vil også få en fyldig bakomreportasje fra årets Finnmarksløp i Magasinet Trekkhundsport som kan abonneres på i Hundesportsavisens nettbutikk.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *