NM – Brukshund 2020

NM i brukshund arrangeres i Salten i Norland den 13.-15. august i år, lokalisert til Saltstraumen.

For brukshundfolket i sør-Norge kan det passe fint med sen ferie i år, og legge den til Norland. Det er nemlig her årets NM i brukshund går av stabelen 13.-15- august. Arrangøren Salten brukshundklubb som står for mesterskapet er en klubb med stor aktivitet og god erfaring.

I følge klubbavisen «Apport» er NM-komiteèn allerede godt i gang med forberedelsene til mesterskapet, og de jobber nå med å mobilisere til dugnad for å gjennomføre et NM de ser veldig frem til å arrangere.

Det er ennå god til til å trene opp ekvipasjen for kvalifisering til mesterskapet, så hva venter du på? Her er utdrag fra Norsk brukshundsports forening sin omtale om NM generelt:

Det absolutte hovedpunkt innenfor vårt offisielle bruksprøveprogram, er det årlige Norgesmesterskapet.
NBF er overordnet ansvarlig for at arrangementet blir avholdt og at det blir utpekt en teknisk arrangør som kan forestå den praktiske gjennomføringen.
For å delta i NM må ekvipasjen i inneværende sesong minst ha oppnådd godkjent karakter i klasse A i den gruppen ekvipasjen ønsker å delta i.  Ved uttaket vil de tre høyeste poengsummene fra terminfestede stevner i Norge og Sverige bli lagt til grunn, hvorav minst to av poengsummene må være fra norske stevner.

Ekvipasjene søker uoppfordret om deltakelse. Det er de 15 beste ekvipasjene i hver gruppe (spor og rundering) i henhold til uttakskriteriene som blir plukket ut.
For forløpende resultatoversikt i klasse A, se linker under.

H

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *